Termeni si conditii

Generalitati

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea de produse) site-lui www.drkrauter.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

Despre drkrauter,ro

www.drkrauter.ro este proprietatea SC Remediul Naturii Plafar SRL (in continuare www.drkrauter.ro), avand cod unic de identificare RO34422638, inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J10/347/2015, avand sediul social in Buzau, str.Prieteniei 30A, ap 3, capital social 200 RON. www.drkrauter.ro si compania care administreaza site-ul functioneaza dupa legislatia in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.drkrauter.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.drkrauter.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.drkrauter.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru reclamatii, observatii, sesizarii legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati pe adresa de mail contact@drkrauter.ro.

Limitarea responsabilitatii

www.drkrauter.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

www.drkrauter.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.drkrauter.ro, fara acordul scris al acesteia.

Produsele prezentate pe www.drkrauter.ro au toate avizarile si notificarile necesare comercializarii pe teritoriul Romaniei. Suplimente alimentare prezentate pe acest site se elibereaza fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a etichetei produsului. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Remediul Naturii  SRL in alta postura decat cea de magazin online de produse naturiste, vitamine, suplimente nutritive, alimente si cosmetice.

Despre comenzi

www.drkrauter.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

Coletele trimise si neridicate in termen de 5 zile de la oficiul postal sau de la sediul curieratului rapid, vor fi returnate automat de catre posta/curier (dupa caz). In acest caz va trebui sa achitati in contul nostru sumele corespunzatoare transportului tur-retur si taxele de magazinaj in eventualitatea in care doriti sa va trimitem din nou coletul. In caz contrar ne vedem obligati sa va retragem dreptul de Client al magazinului nostru si/sau a limita optiunile de plata pentru comenzi ulterioare. In cazul achitarii comenzii in avans prin card sau transfer bancar, costurile de expediere vor fi retinute din suma returnata.

Despre discounturi si cumularea acestora

www.drkrauter.ro ofera periodic diferite promotii in cadrul unor campanii temporare. Aceste discounturi din campanii periodice nu pot fi cumulate intre ele sau cu punctele de fidelitate detinute in acel moment.

Reducerile afisate, in orice moment, sunt valabile doar pentru comenzi receptionate online (completare datelor si finalizarea comenzii se efectueaza prin site, nefiind nevoie de interventia operatorilor nostrii in finalizarea comenzii).