Politica de retur

Politica de retur – www.drkrauter.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

 

In cazul in care doriti returnarea produsului sau produselor (in termen de 30 de zile calendaristice) acest lucru se poate face dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@drkrauter.ro sau la numarul de telefon: 0745632002
 

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.
 • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

Procedura de denuntare si retur:

PASUL 1

 • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
  • la adresa de  email contact@drkrauter.ro 
  • la numarul de telefon 0745.632.002 
  • prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa str. Prieteniei, bl 30A, ap 3 , Buzau. 

PASUL 2

 • Un operator www.drkrauter.ro va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, la firma de curierat. 

În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur.

PASUL 3

 • Clientul predă curierului coletul împreună cu toate documentele primite inițial.

PASUL 4

 • Suma achitata initial de client va fi rambursata, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur. Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.
 • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Alte observații:

 • Se accepta returul numai in termen de 30 de zile de la primirea coletului.
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
 • Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici: formular retragere. Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.

Colet returnat fara anunt in prealabil

 

In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

 

www.drkrauter.ro prin Remediul Naturii Plafar va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: contact@drkrauter.ro.

 

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale din Romania

 

 Ultima actualizare: 24.03.2022